A mai aukción az ÁKK az eredetileg meghirdetett 25 milliárd forint értékben adott el háromhónapos diszkontkincstárjegyet, az egy héttel korábbinál 34 bázisponttal alacsonyabb, 9,08 százalékos átlaghozam mellett, ami a tegnapi, másodpiaci benchmarkot ugyanakkor 16 bázisponttal múlja felül. Az értékesítésen elfogadott hozamok 8,80-9,14 százalék között szóródtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!