A Budapesti Értéktőzsde és az SBB Solution Szolgáltató Rt. (korábbi nevén Budapest Értékpapír és Befektetési Rt. (SBB Rt.)) 2004. augusztus 08. napjáig meghosszabbította a kárpótlási jegyek központi letéti őrzésére vonatkozó megállapodásának felmondási idejét - áll a börze közleményében. A kárpótlási jegyek kereskedése a felfüggesztés megszűntével 2004. július 16. napjától folytatódik a BÉT-en, a tőzsdei ügyletek elszámolását az eddigi gyakorlatnak megfelelően a Keler biztosítja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!