A részvénypiacok azonnal szakadni kezdtek, míg a kötvénypiacon is az eladás volt a jellemző. A vártnál jobb ingatlanpiaci adatok azonban megnyugtatták a befektetőket s a kötvénypiacon az árak pár órán belül korrigáltak. A devizapiacon a jen gyengülése volt a legszembetűnőbb, miután a japán jegybankelnök utalásokat tett rá, hogy kamatemelés a közeljövőben nem várható. A holnapi nap a lengyel és a cseh kamatdöntésre, illetve Trichet európai jegybankelnök szavaira koncentrálhatnak majd a spekulánsok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!