Ismét a Mol okozott meglepetést, a reggel még emelkedést mutató olajpapír éles fordulatot vett és ismét 21 ezer forint alatt, 20850 és 20900 forint között kereskednek vele. Az OTP is lekanyarodott, de nem olyan látványosan: 609 forinton áll egy óra előtt, ami 11 forintos csökkenés.

A Richter nagyon jól szerepel, 36750 forintra erősödött a pénteki 36 ezer alatti záróárról. Az Egist rövid időre benyomták 19 ezer alá, jelenleg 19145 forinton születnek a kötések, ami csaknem 3 százalékos esés.

Az új megrendelésről beszámoló Rába 2,5 százalékos pluszban, 827 forinton áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!