A vezető papírok közül a Mol ismét lelőhetetlennek látszik és egyedüliként emelkedett, 0,63 százalékkal 19 170 forintig. Az OTP ellenben továbbra is 0,93 százalékos mínuszt mutatott, ami 5620 forintos árfolyamot takart. A Telekom 0,55 százalékkal 726 forintig süllyedt, míg a Richter 0,68 százalékkal 42 510 forintra rontott. Utóbbi szektortársa, az Egis, közel 1 százalékkal 19 200 forintra értékelődött le.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!