A rövidebb lejáratú papírok esetében az ÁKK az eredetileg felkínált 30 milliárd forintnyi mennyiséget értékesítette, 8,83-8,90 százalék között szóródó hozamok mellett, több mint kétszeres túljegyzés mellett. A tizenötéves kötvényeknél is az eredetileg meghatározott 15 milliárdos mennyiség került eladásra, az elfogadott hozamok 7,07-7,20 százalék között voltak, a túljegyzés közel másfélszeres volt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!