A kereskedés megnyitása után egy órával 0,3 százalékos mínuszban állt a Budapesti Értéktőzsde, a visszaesésből a blue chipek mindegyike kivette a részét: a Mol 0,06, a Richter 0,08, az OTP 0,4, míg a Magyar Telekom 1,55 százalékot bukott eddig.

A forgalom a szokásosnak megfelelő: az OTP vezet közel 2 milliárddal, a Mol második helyéhez elég volt 140 milliós részvénycsere, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára 126 millió forintos forgalom is elég volt a Richternek.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!