Ismét nyereséges negyedévről adhat számot a Prímagáz

Várhatóan 14-én teszi közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését a Prímagáz Rt. A tavaly hatalmas veszteségeket elkönyvelő palackosgáz-szolgáltató társaság - bár elemzők már nemigen foglalkoznak vele - akár nyereséges is lehet a harmadik negyedévben.
Lovas-Romváry András, 2001. november 13. kedd, 15:07
Fotó:

A nyereség várhatóan nem csak a budaörsi telephely eladásának lesz köszönhető, a negyedév során ugyanis Prímagáz beszerzési áraiban fontos szerepet játszó LPG világpiaci ára folyamatosan csökkent, s ez a bruttó fedezet növekedéséhez vezethetett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK