Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Közzétette közgyűlési meghívóját a Richter, a társaság 2019. április 24-én 14 órakor tartja majd éves rendes közgyűlését, amelynek helyszíne: 1093 Budapest, Mátyás u. 8. (Budapest Music Center). A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlést 2019. május 8-án, 14 órakor a 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21. alatt tartják majd - írja a Portfolio.

A meghívó szerint a közgyűlés napirendi pontjai között egyebek mellett szerepel a 2018-as üzleti évről szóló jelentések és beszámolók megvitatása és elfogadása. A közgyűlés mindemellett dönt majd az igazgatósági tagok választásáról, díjazásáról és a társaság által fizetett osztalékról is.

A Richter igazgatósága részvényenként 100 forintos osztalék kifizetését javasolja a közgyűlésnek, amiből a részvény csütörtöki záróárával számolva 2 százalékos osztalékhozam adódik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!