Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Amíg csütörtök reggel fél kilenckor 292,8 forinton jegyezték az eurót, addig fél tíz előtt már 294,25-ön kötöttek üzleteket. Nincsen nagy forgalom, bár egy-két ügyfél ad megbízást, nagyobb árfolyam volatilitásra ma nem számíthatunk - mondta a Napi Gazdaság érdeklődésére Földi Balázs, a Commerzbank treasury üzletágának vezetője. Mint mondta nagy kilengést nem is várnak a két ünnep közötti időszakban, hiszen fontosabb hírek nem várhatóak, maximum az Egyesült Államokból, hogyha nem sikerül megállapodni a fiscal cliffről.

Mindennek megfelelően a forint várhatóan erősödni fog a jelenlegi szintjéről, hiszen megmaradtak azok az erők is (folyó fizetési mérleg, az állam viszonylag jó finanszírozási helyzete), amik eddig is erősítették a hazai fizetőeszközt - mondta Földi.

Csütörtök délelőtt fél tízkor egy dollárért 221,5, egy svájci frankért 243, egy angol fontért 357,7, a japán jenért pedig 2,5874 forintot kértek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!