Itt a mentőöv a Mezőgépnek?

A kanadai Linamar Corp., a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Mezőgép Rt. többségi tulajdonosa vételi ajánlatot tett az ugyancsak kanadai Skyjack Inc. közkézen levő részvényeire. A kosaras emelőket gyártó Skyjack felvásárlása elemzők szerint lendületet adhat a Magyarországra való termelésáthelyezésnek, amit a Linamar vezetése régóta szorgalmaz, és aminek megvalósítása eddig nem volt zökkenőmentes. Részletek a szerdai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 11. kedd, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK