A kötelező vételi ajánlat a társaság minden részvényese számára, a társaság valamennyi BÉT-re bevezetett és be nem vezetett részvényének teljes egészében készpénzzel történő megvásárlására vonatkozik. Az ajánlati ár részvényenként 132 forint. Az ajánlattevők összehangoltan eljáró személyek, és összesen 17,863 százalékos befolyással rendelkeznek a társaságban. Az egyik ajánlattevő, Korányi G. Tamás a NAPI Gazdaság főszerkesztője, illetve többségi tulajdonosa és ügyvezetője a NAPI Gazdaság 99,9 százalékát birtokló Napinvest Kft-nek, valamint a Baál Kft.-nek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!