Itt az időtlen idők óta 120 forintos osztalék

Az Egis bejelentette, hogy május 31-étől fizeti ki az - egyébként már decemberben bejelentett, januárban a közgyűlésen megszavazott - részvényenként 120 forintos osztalékát. Utoljára május 19-én forognak majd osztalékszelvénnyel a papírok a Budapesti Értéktőzsdén. A részvénytársaság már sok-sok éve minden esztendőben ugyanezt az összeget fizeti ki részvényeseinek.
Eidenpenz József, 2011. május 6. péntek, 16:43
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK