Pici emelkedés várható ma reggel a budapesti tőzsdén, és ha a német Ifo index is jó lesz az további lökést adhat a piacoknak - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. Délután amerikai makroadatok is érkeznek, többek között a lakásárakról.

Egyre csökken a forgalom a részvénypiacon az emelkedéssel párhuzamosan, ami intő jel lehet a befektetők számára. Amennyiben ma is alacsony lesz a forgalom akkor érdemes lehet elgondolkodni a long pozíciók zárásán.

A gyógyszerpapírok közül az Egis jól néz ki, 19 500 forint fölött megjöhetnek a vásárlók a gyógyszerpapír piacára. A Mol 17800 fölött válik ismét izgalmassá az üzletkötő szerint.

Az OTP részvénye előtt 5800 forintnál nyílna meg a tér felfelé, első körben 6200-ig. A Richtert az 50 napos mozgóátlag tartja 42 ezer forint alatt.
 
A piac leggyengébb szereplője a Telekom, Káplár szerint a többi blue chippel szemben a telekomrészvény már elérte lokális csúcsát és már nem fogja segíteni a bullt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!