Nyitásban 5849 forintig rántották az OTP árfolyamát, utána egy kicsit lejjebb jött 5830 forintra a kurzus, ez másfél százalékkal haladja meg a csütörtöki záróértéket. A forgalom magas, már az elején meghaladta az egymilliárd forintot

A Mol 17 880 forinton áll röviddel a nyitás után, fél százalékkal emelkedve. A Magyar Telekom 714 forintra kapaszkodott vissza.

A Richter 41 250 forinton stagnál. Az Egis 100 forintot izmosodott, 19 300 forintra. Tovább menetlet a Rába, a reggeli órákban egy százalék emelkedés után 775 forinton vették a papírt.

A BUX index fél százalékkal emelkedik, 21 725 pont.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!