Janet Yellen válthatja majd Ben Bernanket a Fed élén

Janet Yellen válthatja majd Ben Bernanket a Fed élén: Barack Obama szerdán este jelentheti be a jelöltjét, így az USA történelmében először női tölthetné be a Federal Reserve elnöki posztját.
Admiral Markets, 2013. október 9. szerda, 10:35
Fotó: Napi.hu

Janet Yellen töltheti be januártól a Fed elnöki pozícióját,
ami a világ egyik legfontosabb tisztsége. Bernanke mellett tíz éve dolgozó asszony
valószínűleg nem hoz radikális változást a jegybank szerepét betöltő Fed élén.
Legfontosabb feladata a QE program kivezetése lesz.

Az Admiral Video Kommentár teljes terjedelmében az alábbi linkre kattintva is elérhető.
Ha devizapárokkal kereskedne vagy további kérdése van; a jobb oldali mező kitöltését követően, a feliratkozásra kattintva munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK