A Nikkei 1,08 százalékkal csökkent a szerdai kereskedésben – egy hónapon belül a legalacsonyabb szintre kerülve – részben azért, mert gyorsjelentése előtt csökkent a Softbank Corp. technológiai cég jegyzése, részben az amerikai választások még ismeretlen kimenetele miatt. A Nikkei 177,67 ponttal, 16 215,74 pontra, a Topix 1,19 százalékkal 1597,50 pontra csökkent.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!