A Citigroup részvényei november 5-től a New York-i és a mexikói tőzsdén kívül - a japán tőzsdefelügyelet hétfői határozatával összhangban - már a tokiói börzén is jegyezhetőek lesznek. A határozatot kommentálva a cégvezetés közölte: a részvények tokiói bevezetése erősíteni fogja a Citigroup szigetországi jelenlétét és tovább növeli a cég Nikko Cordial brókertársasággal való együttműködését is. A Citigroup korábban közölte, hogy egy 4,6 milliárd dolláros üzlet keretein belül megvásárolná a Nikko Cordial fennmaradó, 32 százalékos részvénycsomagját amely még nincs a birtokában.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!