A növekedésben a legnagyobb szerepet a Sony játszotta, ami elsősorban annak köszönhető, hogy részvényeinek árfolyama tegnap először növekedett az Egyesült Államokban a szeptember 11-i terrortámadás óta. Ezzel szemben a hong kongi Hang Seng Index kismértékben csökkent 0,94 százalékkal, 9197,29 pontra, a visszaesés túlnyomórészt azzal magyarázható, hogy a China Mobile (a második legnagyobb súllyal szereplő részvény a indexkosárban) jegyzése drasztikus mértékben zuhant. Mindezek mellett a Topix 0,9 százalékkal 1007,51 pontra szökött fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!