Az mno.hu-n idézettek szerint a jegybankelnök így reagált Medgyessy Péter miniszterelnök csütörtöki, az Economist konferencián elhangzott kijelentésére, amely szerint üdvözölne egy jegybanki kamatcsökkentést. Járai Zsigmond – miként azt a konferencia második napján, pénteken is kifejtette – az MTI-nek is hangsúlyozta, hogy a jelenlegi helyzetben a meglévő kamatszintet tartja megfelelőnek. Ugyanakkor az említett feltételek teljesülése esetén kialakulhat egy olyan kedvező gazdasági környezet, amelyben lehetőség nyílhat a kamatok csökkentésére.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!