Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Dow Jones blue chip index meredek zuhanással nyitott csütörtökön, majd 10 82 pontról kezdte meg emelkedését, egy órával a kereskedés kezdete után már az előző napi zárószinteket ostromolva.

Az S&P 500 szintén csökkenéssel kezdett és 1164 pontnál talált aljra, majd innen 1171 pontra szökött fel, ami 0,1 százalékkal előző napi zárószintje alatt van.

A Nasdaq már 0,2 százalékkal meghaladta a szerdai zárásban beállított 2425 pontot, a tech-részvények teljesítményének köszönhetően.

Az IT-cégek részvényei mellett a légiipari szektor papírjai emelkednek a legnagyobb mértékben, az ágazati index 1,5 százalékos pluszban áll, míg a legnagyobb bukást eddig a kiskereskedelmi papírok szenvedték el, miután kiderült, hogy a lakossági kereslet emelkedésére egy ideig még hasztalan számítanak. Az állásukból újonnan elbocsátottak aránya május első hetében nem csökkent, szemben a várakozásokkal - derült ki a washingtoni munkaügyi minisztérium tájékoztatásából.

A brókercégek és befektetési bankok legújabb részvénypiaci ajánlásait itt olvashatja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!