Javított Európa

Erősödéssel zárták a hét utolsó kereskedési napját a főbb nyugat-európai részvényindexek, a DAX 0,8 a CAC 0,2 az FTSE-100 0,4 százalékos többlettel végzett.
NAPI Online, 2007. szeptember 21. péntek, 18:32
Fotó:

A hegymenet élén az autógyártók és a bányatársaságok haladtak, előbbi szektort felminősítések, utóbbit a fémárak emelkedése segítette: jelentősen drágult például a Renault és a Fiat, köszönhetően a Goldman Sachs kedvező elemzésének. Ugyancsak javult a ArcelorMittal, miután a Lehman Brothers felülsúlyozási ajánlással látta el a részvényt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK