Az euróövezet esetében a CLI 111,3 pontra emelkedett a novemberi 110,1-ről, a hathavi változást jelző érték pedig mínusz 1,3 pontra javult a novemberben mért mínusz 3,9-ről. Japánban szintén javult valamelyest a helyzet, itt az index havi viszonylatban 105,1-ről 105,4 pontra módosult, a hathavi érték pedig mínusz 0,4 pontra szűkült a novemberi mínusz 1,4-ről.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!