Közel fél órával a kereskedés megnyitása után 0,4 százalékos pluszban állt a BUX index, az emelkedésből az összes nagypapír kivette a részét: a Mol 0,9, a Magyar Telekom 0,3, az OTP 0,2, míg a Ruchter egészen minimális, 0,08 százalékos plusz hozott össze ekkor.

A forgalmat nézve természetesen az OTP vezet 767 millióval, őt a Mol követi 75,6 millióval, míg a Richter 28,7 millióval fért fel a harmadik helyre.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!