Jeges nyugalom szállt a forintra

Csütörtök reggel a forint 271,87/euró volt vételi oldalon, hajszállal gyengébb a szerdai késői 271,85/eurónál. A svájci frankkal szemben 197,73/franknál tartott, 0,08 százalékkal erősebben a szerda estinél.
NAPI, MTI-Eco, 2010. november 4. csütörtök, 07:56
Fotó:

A dollár a főbb devizákkal szemben a Fed közleményt követően, melyben újabb 600 milliárd dollárnyi állampapír vásárlást jelentettek be, inkább gyengült, azonban nem számottevő mértékben. A jennel szembeni jegyzés ismét a 0,81-es szint alá süllyedt, az euróval szembeni árfolyam 1,413 közelébe gyengült.


A dollár forinttal szembeni kurzusa 192,5 körül jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK