Jelentős mínuszban az OTP

A gyenge start után kora délutánra valamelyest csökkent a BUX hátránya.
NAPI Online, 2008. május 22. csütörtök, 14:49
Fotó:

Miközben a vezető nyugat-európai részvényindexek fél százalék körüli veszteségnél tartottak, a BUX háromnegyed háromkor 0,2 százalékos gyengüléssel 22 730 pontnál járt.

A vezető papírok felemás képet mutattak: míg a 0,7 százalékkal 33 990 forintra dráguló Richter és az 1,2 százalékkal 23 060 forintra emelkedő Mol erősítette a BUX-ot, addig a 0,4 százalékkal 786 forintra süllyedő Telekom és a 2,1 százalékkal 7115 forintra visszaeső OTP az ellenkező irányba hatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK