Jelentős mínuszban Budapest

Nem indul jól a hét a BUX számára.
NAPI, 2013. március 11. hétfő, 14:12
Fotó: Napi.hu

Már a nap eleje sem sikerült túl jól, azóta viszont csak tovább esett a Budapesti Értéktőzsde, így délután kettő után pár perccel már 1,7 százalékkal állt napi kezdőértéke alatt. A blue chipeknek nincs jó napja, az OTP 2,9, a Mol 1,5, a Richter pedig 1,1 százalékos mínuszban állt ekkor, egyedül a Magyar Telekom tudott szerény (0,25 százalék) növekedést elérni.

A forgalom visszafogott, az OTP vezet 4,1 milliárddal, az utána következő Mol részvényeivel azonban csak 411 millió forint értékben kereskedtek. A képzeletbeli dobogó legalsó fokát az Egis foglalja el 355 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK