Jelentős növekedés a BÉT-en

A nyugat-európai rally szele magával rántotta a BUX-ot is. Háromnegyed háromkor az irányadó index 1,0 százalékos növekedéssel 7 270 ponton állt. A vezető részvények mindegyike emelkedik.
Kummer Krisztián, 2003. március 13. csütörtök, 14:48
Fotó:

A Matáv 5, az OTP 15 forinttal növelte az értékét. A Richter kurzusa 55, a Molé 110 forinttal nőtt. A Borsodchemet felfüggesztették, a Gazprom érdekeltséggé vált Zalakerámia papírja viszont 45 forinttal hízott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK