Jelentős többlet Európában

Komoly erősödéssel zárták a mai kereskedést az európai tőzsdeindexek.
NAPI Online, 2006. április 19. szerda, 18:54
Fotó:

A Texas Instruments, az IBM és a Yahoo kedvező gyorsjelentése miatt elsősorban a technológiai papírok, így az Infineon és az STMicroelectronics is jókorát erősödött. Ugyancsak drágult a szintén chipgyártással foglalkozó ASML is: bár a cég nyereségcsökkenséről számolt be, az árfolyamot azonban a 400 millió euró értékű sajátrészvény-visszavásárlás bejelentése a magasba vitte. A londoni Footsie végül 0,8, a frankfurti DAX 0,5, a párizsi CAC pedig 1,2 százalékos erősödéssel zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK