A vezető papírok többsége szerény emelkedést mutatott. A Mol papírjai 0,4 forinttal haladták meg a nyitóárat, és 25 295 forinton forogtak röviddel dél előtt. A Magyar Telekom árfolyama 0,65 százalékkal haladta meg a nyitóárat, és 931 forinton forgott. Az OTP papírjai enyhe mínuszban voltak: a bankpapírok 0,1 százalékkal kerültek kevesebbe, és 911 forintért cseréltek gazdát. A gyógyszerpapírok közül az Egis papírjai 0,5, míg a Richteré 0,25 százalékkal voltak magasabban. Az előbbire 20 100, míg az utóbbira 40 400 forinton született kötés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!