Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nem-életbiztosítási ágazat 74 százalékos, míg az életbiztosítási szegmens 28 százalékos IFRS szerinti díjbevétel növekedést mutat az előző évhez képest. A részvénytársaság saját tőkéje az előző év végi 3,971 milliárd forintról 9,015 milliárd forintra nőtt. Tavaly decemberben a Konzum Nyrt. 8,213 milliárd forintos tőkeemeléssel 24,85 százalékos tulajdont szerezhet a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-ben - írja az MTI.

A felvásárolt biztosítók beolvasztása még jelentős többletköltségeket okozott, de a működési folyamatok teljes összehangolása az év végére befejeződött - tette hozzá a jelentés.

A négy negyedéves új szerzés a megelőző év volumenének életbiztosítási területen 169 százaléka és 198 százaléka a nem-élet szegmensben. (Bennfentes kereskedés volt a CIG Pannóniánál?)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!