A tegnap amerikai emelkedés vélhetően pozitív hatással lesz a BÉT-re is ma reggel, azonban ennek az emelkedésnek a mértéke reggel korlátozott lehet, az ázsiai piacok sem emelkedtek hatalmasat, s az amerikai határidők is enyhén korrigáltak reggelre mondta a szakértő.
Trendfordulóról egyelőre korai beszélni, a piacok idegesek. Ha valaki az esésbe jó helyen nyúlt bele vételi oldalon, akkor nem árt viszonylag zsebre tenni a nyereségeket. Az ilyen típusú heves emelkedések is a medvepiacok sajátosságai, s a tartós emelkedésben addig nehéz hinni, amíg valamilyen trendfordító alakzatot, bázist nem építenek az árfolyamok. AZ OTP részvényei ma a 4320-4400 forintos zónát elérhetik egy emelkedésben, a Mol számára a gátat a 16800-17000 forintos tartomány jelentheti. A Magyar Telekomban az 500 forint bizonyulhat kemény diónak, míg a Richter esetében van esély a visszapattanásra 34 500 forint magasságáig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!