Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A részvénypiac forgalma 8,7 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.

A kedvező nemzetközi piaci hangulatban a magyar tőzsdeindeindex is emelkedett. Jól teljesített a Richter, a társaság részvényei csaknem egy százalékkal erősödtek a hét utolsó kereskedési napján. A vezető részvények közül a Mol is pluszban zárt, az OTP és a Magyar Telekom árfolyama viszont kissé gyengült - idézi Kababik József, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötőjének értékelését az MTI, melyet az M1 aktuális csatornán mondott el.

  • A Mol 18 forinttal, 0,59 százalékkal 3080 forintra erősödött, 1,8 milliárd forintos forgalomban.
  • Az OTP-részvények ára 20 forinttal, 0,18 százalékkal 10 940 forintra csökkent, forgalmuk 3,0 milliárd forintot tett ki.
  • A Magyar Telekom árfolyama 1,50 forinttal, 0,32 százalékkal 465 forintra esett, forgalma 541,9 millió forint volt.
  • A Richter-papírok árfolyama 65 forinttal, 0,97 százalékkal 6735 forintra nőtt, a részvények forgalma 1,4 milliárd forintot ért el.
  • A BUMIX 4393,96 ponton zárt pénteken, ez 47,89 pontos, 1,10 százalékos emelkedés a csütörtöki záráshoz viszonyítva.
A pozitív hangulat nemcsak a nyugat-európai, de az amerikai tőzsdékre is átragadt pénteken: zöldben nyitott a New York-i kereskedés is.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!