A tokiói tőzsde irányadó mutatója, a Nikkei225 index 0,71 százalék emelkedéssel, 22 477 ponton zárt. A már szintén bezárt tőzsdék közül a tajpeji 0,62 százalék, míg az ausztrál börze 0,72 százalék erősödéssel fejezte be a napot - számol be az MTI.

A reggel nyolc órakor még nyitva tartó hongkongi börze fő mutatója 0,70 százalékos, a sanghaji 0,14 százalékos, a szöuli pedig 0,92 százalékos erősödést jelzett.

Reggel fél kilenc körül az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 35 cent (0,47 százalék) csökkenéssel 74,39 dolláron állt. (Erősödéssel zárt New York.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!