Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kutatófúrás 2858 méteres hosszúsággal és 2577 méteres mélységgel a PannErgy Nyrt. leányvállalata, a PannErgy Koncessziós Kft. koncessziós beruházása keretében valósult meg. A teszteredmények azt mutatják, hogy az új termálkút kiváló hidrodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, általa a Győri Geotermikus Projekt összesített termálvíz kitermelő kapacitása várhatóan eléri az óránkénti 1100 köbmétert. Ez több mint 20 százalékos kapacitásbővülést jelentene.

A hőmennyiség többlettel a PannErgy a meglévő ügyfeleinek fog többlet zöldenergiát értékesíteni - jelezték.

Bokorovics Balázs a PannErgy Nyrt. igazgatótanácsának elnöke a közleményben kifejtette:  nagy kútátmérő adta kisebb csőellenállás mellett elérték hozam-várakozásukat, végleges eredményről az október elején beépítendő szivattyúval történő mérések után tudnak nyilatkozni.

A PannErgy Nyrt. részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek, a papírok záróára hétfőn 668 forint volt, 6 forinttal magasabb az előző záróárnál, az elmúlt egy évben a legmagasabb áruk 880 forint, a legalacsonyabb 471 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!