Jó a hangulat Budapesten

Felfelé kapaszkodik a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2015. július 7. kedd, 10:09
Fotó: Napi.hu

Egy órával a kereskedés megnyitása után 0,2 százalékos pluszban állt a BUX. Az elmúlt napok gyengébb teljesítménye után eddig a blue chipek mindegyike a pozitív tartományban volt, igaz szerény mértékben.

Az OTP és a Richter ekkor 0,4, míg a Mol és a Magyar Telekom 0,2 százalékos pluszban állt.

A forgalmat nézve sima OTP vezetést láthattunk, a bankpapírokkal ekkor 118 millió forint értékben kereskedtek, a Mol 98 millióval a második volt. A képzeletbeli dobogóra a Magyar Telekom fért fel 61 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK