Jó a hangulat Európában

A főbb nyugat-európai tőzsdeindexek emelkedéssel indították a szerdai kereskedést, fél 11 körül enyhe, 0,1-0,3 százalékos nyereségben álltak.
Napi.hu, 2014. június 18. szerda, 10:27
Fotó: Reuters

Az FTSE-100 0,3, a DAX és a CAC-40 0,1 százalékkal erősödött, a Stoxx Europe 600 indexe 0,2 százalékkal járt a keddi zárószintje felett. A periféria indexei is jól indították a napot: az FTSE MIB és az IBEX-35 is 0,1 százalékos pluszban járt.

Piaci kommentárok szerint a piacok a közép-európai idő szerint este 8 órakor megjelenő Fed döntésre valamint a Bank of England jegyzőkönyvére.

A Hennes & Mauritz 0,7 százalékkal erősödött, miután a cég 25 százalékos második negyedéves profitról jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK