A magyar deviza árfolyamának a mozgását inkább az euró/dollár keresztárfolyam változása határozza meg - mondta el a Napinak Karsai Péter, a Commerzbank devizapiaci tradere. A forint szerdán reggel az euró gyengülésének a hatására 270 forint fölé is emelkedett az euróval szemben, 10 órára azonban ismét 269,20 forint környékén mozgott. Ez annak volt betudható, hogy az euró/dollár keresztárfolyam a reggeli 1,4345-ös szintről 1,4300-ra esett vissza. A dollárral szemben a forint 187,60 forinton, a svájci frankkal szemben pedig 181,35 forinton állt 10 órakor
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!