Jó belépési pont is lehet ebből

Rondán zártak az amerikai tőzsdék, de a jelek szerint az európai piacokat ez nem rázza meg jelentősen, így akár ma egy jó belépési pont is kialakulhat egy év végi rallyhoz.
NAPI, 2011. október 26. szerda, 08:55
Fotó: Napi.hu

A tegnapi amerikai esést még el lehet a kitörés visszatesztjének is könyvelni. A DAX csak enyhe mínuszban készül nyitni, a jelek szerint az európai piacok erősek maradhatnak, az árupiacok erőt mutatnak, ami viszont jót tesz a feltörekvő piacok teljesítményének. Enyhe mínuszos nyitás után akár emelkedés is következhet így a nap hátralévő részében - mondta Balásy Zsolt, a Concorde Értékpapír Zrt. szakértője. A mai EU-csúcsnak nagy hatása ma várhatóan nem lesz, hiszen érdemi eredményeket csak az esti órákban várhatunk a találkozótól, ez majd inkább a holnapi napra nyomhatja rá bélyegét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK