Jó délelőttje volt a forintnak

Csütörtök délelőtt erősödött a forint a főbb devizákkal szemben.
Napi.hu, 2015. november 19. csütörtök, 14:03
Fotó: Reuters

Az eurót 310,08 forinton jegyezték a szerdai 310,42 forintos árfolyammal szemben csütörtökön kora délután. A dollárért 0,4 százalékkal kellett ekkor kevesebbet adni a szerdai késő délutáni helyzethez képest, ez 289,99 forint/eurós árfolyamot jelent. A svájci frank 284,58 forintot ért, ami szintén 0,4 százalékkal alacsonyabb értéket jelent a szerdai késő délutáni árfolyamnál. A dollár délelőtt gyengült az euróval szemben, a devizapár kurzusa 1,0695-nél járt a szerdai 1,0661 dolláros euróárfolyam után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK