A befektetők tegnap még eredménytelenül tesztelték a 250,50 forintos lévő támaszszintet, ma reggel azonban siker koronázta próbálkozásaikat, ennek nyomán az euró jegyzése 250 forint alá került. Geszti Pál, az ING kereskedője elmondta, a régióban is hasonló volt az irány, de az érintett devizák a forintnál mérsékeltebb erősödést értek el. A szakember hozzátette: 10 óra után már az euró árfolyama átlépte a 249,20 forintos határt, a következő jelentősebb támaszt a 248,50, illetve a 247,30 forintos kurzus jelenti. A kora délutáni nyugodt volt a piac, a befektetők nem mentek neki az említett szinteknek, 15 óra körül 249 forint alatt jegyezték az eurót.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!