Jó erőben maradt a forint

Tartja valamivel 265 forint fölötti árfolyamát az euró péntek reggel.
MTI-Eco, 2011. július 1. péntek, 08:00
Fotó:

Péntek reggel a forint 265,70/euró volt vételi oldalon, hajszállal jobb a csütörtöki késői 265,72/eurónál. A svájci frankkal szemben 217,83/franknál tartott középárfolyamon (217,59-218,09/frank vételi-eladási árfolyamon), 0,58 százalékkal erősebben a csütörtök estinél. A forint 183,06-42/dollár volt, 0,15 százalékkal erősebb a kora hajnalinál.

Csakúgy, mint a térségi és más, kockázatosabb valutákét általában, a forint pályáját is az euró helyzetét nehezítő vagy javító fejlemények határozzák meg: az aggodalom a második félévi világgazdasági kilátások miatt, illetve a görög államadósság-válság fordulatai. Az e heti javulás után pénteken 265 körül várható az euró - írta elemzők véleményét idézve péntek reggel a Dow Jones hírügynökség.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK