Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol 320 forinttal, 1,36 százalékkal 23 820 forintra erősödött, 1,4 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 65 forinttal, 0,63 százalékkal 10 315 forintra nőtt, forgalmuk 2,6 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 0,42 százalékkal 479 forintra emelkedett, forgalma 175,3 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 25 forinttal, 0,37 százalékkal 6705 forintra nőtt, forgalmuk 1,3 milliárd forintot ért el.

A részvénypiac forgalma 6 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek a pénteki záráshoz képest.

Cinkotai Norbert, a KBC Equitas elemzője az M1 csatornán elmondta, erős napjuk volt a részvénypiacoknak. Európában pozitív a hangulat, 1-1,5 százalék körüli pluszok vannak. A magyar tőzsde is profitálni tudott a jó hangulatból, 0,8 százalékos pluszban zárt.

A magyar papírok közül a Mol több mint 1 százalékos emelkedését emelte ki. Kitért arra is, hogy hétfőn nem voltak jelentős események, az amerikai hurrikánok pedig csillapodni látszanak, aminek kedvező hatása volt a részvénypiacokra.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!