Az európai tőzsdék emelkedéssel kezdték a napot - írja a Marketwatch. A londoni börze 0,9 százalékos pluszban, a párizsi CAC-40 1 százalékkal erősödve, míg a frankfurti DAX 0,9 százalékos emelkedésben volt a szerda késő délelőtt. Az erősödésben szerepet játszott a bányaipari vállalatok jó teljesítménye, ami a fémárak drágulásának köszönhető, illetve a kedvező gyorsjelentések. A ma jelentő E.On papírjai 2,2, a Credit Agricole részvényei 4, valamint a szintén jó eredményt közlő ING értékpapírjainak árfolyama 4,3 százalékkal kúszott feljebb.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!