Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az S&P 500 1,4 százalékkal 1232 pontra emelkedett, amivel kitörni látszik eddigi kereskedési sávjából. a Dow 1,35 százalékos pluszban, 11697 pontnál jár, s ezúttal a Nasdaq is be tudott csatlakozni az emelkedésbe, 1,3 százalékkal 2632 pontra jött föl.

A befektetők várakozással tekintenek a hétvégi EU-csúcs elé, amelyen közelebb kerülhet a megoldás az európai adósságválság problémáira, s elhárulhat a tőkepiacokat leginkább fenyegető veszély. Ezzel ismét a vállalati teljesítmények kerülhetnének a fókuszba. A ma megjelent gyorsjelentések alapján ez pedig a vételi oldalt erősítené.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!