A kedd délutánihoz képest 0,6 százalékos erősödést mutat, így jelenleg 300,56 forintnál jár az eurójegyzés. A dollárral és a svájci frankkal szemben is barátságosabb a kép. A zöldhasút 240,82 forinton jegyzik, az alpesi devizát pedig 250,40 forinton jegyzik. Ez euró/dollár kurzusa 1,2484-nél jár.

Ma több makroadat érkezik, amire a piacok figyelhetnek, de a legnagyobb figyelmet minden bizonnyal az ECB kamatdöntése vonzza majd, annak ellenére, hogy az 1 százalékos kamatrátában a piac nem vár változást.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!