Jó napja volt a forintnak

A forint szerdán erősödött a főbb devizákkal szemben.
Napi.hu, 2015. november 18. szerda, 20:58
Fotó: Reuters

A magyar deviza az euróval szemben 311 forint felett is járt, ám estére 310,26 forintig erősödött. A dollárral szemben 292 forint feletti árfolyamról 291,29-ig erősödött a magyar deviza. A svájci frank pedig a reggeli 288 feletti árfolyamáról 285,78 forintig csökkent. Az euró/dollár kurzusa szerda este 9 óra körül a keddi késő délutáni, 1,0647 dolláros euróárfolyamhoz tért vissza. A Fed-jegyzőkönyv megjelenése nem volt jelentős hatással a devizapiacra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK