A vezető részvények közül egyedül a Magyar Telekomnak sikerült nyereségben zárnia, a részvények 0,6 százalékkal 335 forintra drágultak 462 millió forintos forgalomban.

Az OTP 6,4 milliárd forintos forgalomban 0,6 százalékkal 4750 forintra esett a nap végére, amelyben szerepet játszhatott az előző napi devizahiteles perben született döntés is.

A Richter 1,3 százalékos buktával fejezte be a napot, a záráskor a részvények 4000 forintot értek, a papírok forgalma szerdán 1,4 milliárd forintot ért el. Piaci kommentárok szerint emögött az 57 forinton osztalékrészvény levágása áll.

A Mol sem remekelt szerdán, az olajipari vállalat papírja 0,3 százalékkal 12 920 forintra esett 771 milliós forgalomban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!