A Mol 240 forinttal, 1,19 százalékkal 20 450 forintra erősödött, 1,9 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 61 forinttal, 0,69 százalékkal 8901 forintra nőtt, forgalmuk 4,9 milliárd forintot tett ki.

QP | Quality Placement

A Magyar Telekom árfolyama 7 forinttal, 1,37 százalékkal 519 forintra emelkedett, forgalma 486,5 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 107 forinttal, 1,71 százalékkal 6380 forintra nőtt, a részvények forgalma 2,0 milliárd forintot ért el.

A részvénypiac forgalma 9,3 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Stefán Krisztián, a Raiffeisen Bank részvénykereskedője az M1 csatornán elmondta: kedvező volt a hangulat a nemzetközi piacokon, a vezető részvényindexek emelkedtek. A BUX is jól teljesített, több mint 1 százalékos pluszban fejezte be a kereskedést.

A magyar tőzsdén a vezető részvények jól zártak. A nap nyertese a Richter volt, a gyógyszerpapír több mint 1,7 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!