Jó napot zárt az USA

Egész napos erősödés után pluszban zártak a főbb amerikai tőzsdék.
NAPI, 2012. június 15. péntek, 22:12
Fotó: Napi.hu

 

A lelkesedés az összehangolt jegybanki szándék kinyilvánítása után nőtt meg igazán és ezt később a vártnál rosszabb amerikai makroadatok sem tudták lelohasztani, mindamellett, hogy mindenki a görög választások híreit várja.

Mindezek hatására a Dow Jones ipari átlaga 0,91 százalékkal, a Nasdaq 1,29 százalékkal, míg a S&P 500 1,03 százalékos pluszban zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK